Binnen het ondernemingsrecht bedienen wij zowel kleine als grote bedrijven voor nagenoeg alle akten binnen het ondernemingsrecht.
Voor een ondernemer is het van tijd tot tijd belangrijk dat akten op zeer korte termijn op kwalitatief topniveau gereed worden gemaakt. En dat doen wij graag voor u.
Maar misschien is het wel nog belangrijker dat uw adviseur te allen tijde uw totale situatie in ogenschouw neemt. Wij gaan als adviseur naast u staan. Om een voorbeeld te noemen: wij begeleiden u niet alleen bij de verkoop van uw bedrijf, maar informeren u graag vooraf over de eventuele voor- en nadelen van de verkoop van uw bedrijf. Wenst u een betrokken adviseur? Maak dan een afspraak voor een goed gesprek.

Wilt u een eigen bedrijf beginnen of bent u al jaren ondernemer? Het is altijd goed om stil te staan bij de meest geschikte bedrijfsvorm voor uw situatie.

Kom alvast meer te weten over:

Doe de test
Doe tevens de test om te bepalen welke bedrijfsvorm het beste bij uw onderneming past.

Als notaris zijn wij regelmatig betrokken bij herstructureringen, fusies en splitsingen, aandeelhoudersovereenkomsten en allerhande samenwerkingsovereenkomsten tussen ondernemers.

Neem contact met ons op

Enkele klanten aan het woord

notaris van der heiden

Een goed juridisch en fiscaal advies is voor Notariskantoor Van der Heiden belangrijker dan een akte passeren. Als Notariskantoor hechten wij aan verdieping. Wat is er op tegen om onze drive te vertalen in juridisch en fiscaal unieke oplossingen?

Onze gegevens
Volg ons

Routeplanner